AOSB Teknik Bilimler MYO’da Seminerler Devam Ediyor | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

AOSB Teknik Bilimler MYO’da Seminerler Devam Ediyor

Bu haber 06 Mayıs 2021 - 12:20 'de eklendi ve 407 views kez görüntülendi.

Yaptığı etkinlikler ve farklılıklarıyla dikkat çeken Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, pandemi öncesi öğrencileri iş ve sosyal hayata hazırlayabilmek için farklı konu ve konuları öğrencilerle buluştururken, pandemi döneminde de bu uygulamasıı online olarak devam ettirdi.

Konusunda Uzman İsimler Öğrencilerle Bir Araya Geliyor

AOSB Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan Yüksekokul olarak salgın öncesi dönemde öğrencileri iş ve sosyal hayata hazırlayabilmek ına iş insanları, akademisyenler ve alanlarında uzman kişilerin katılımıyla yü yüze gerçekleştikleri seminerleri, salgın sonrası sanal platform üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Prof. Dr. Bozdoğan, çevrimiçi olarak gerçekleştirdikleri seminerlere iş dünyasından Kastamonu Entegre AŞ Adana Fabrika Direktörü Ergin Turan, Zahit Alüminyum AR-GE Müdürü Bahadır Karaca, Mina Galvaniz Firması Bakım Onarım Müdürü Elektrik – Elektronik Mühendisi  Güneş Güneşer ve akademi camiasından da Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök, Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu, Doç. Dr. Deniz Ünal, ve Fizyoterapist & Osteopot Emine Turut tarafından uzmanlık alanlarını içeren konularla ilgili online seminerler verildiğini söyledi.