Başkan Erdem’den Öğretmenler günü mesajı | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

Başkan Erdem’den Öğretmenler günü mesajı

Bu haber 23 Kasım 2020 - 14:14 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

24 Kasım Öğretmenler Güü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erdem, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek şu ifadelere yer verdi;

‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır' dedi. Başkan Erdem mesajında, “ Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir.

Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin üyük bir rol oynadığına hiç şüphe yoktur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir. Karanlığa meşale olarak çocuklarımızın, gençlerimizin gelişmesinde sonsuz emek harcayan; zor şartlar altında dahi olsa ülkemizin her köşesinde özveri, sabır, emekle görevlerini özenle yerine getirmeye çalışan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”