Demokratik Sol Parti Adana 11. İl Kongresi yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongrede Halil Gözüyeşil 55, Selami Gördebil 66 oy aldı. Adana İl Başkanı Selami Gördebil güven tazeleyerek tekrar DSP Adana İl Başkanlığına seçildi.
DSP TÜRKİYE’NİN TEMİNATIDIR
DSP Genel Başkanı Önder Aksal’ın da katıldığı Adana İl Kongresinde tam anlamıyla demokrasi şöleni vardı. Aksakal, “Böyle çok adaylı seçimler bizi her zaman mutlu etmiştir, demek ki partimiz sürekli ileriye doğru gidiyor” dedi. Genel Başkan Önder Aksakal Kongrede yaptığı konuşmada ülkenin git gide kötüye doğru yol aldığını ve geçim sıkıntısından dolayı insanların artık toplu intiharlara kalkıştığını dile getirdi. Artık ülkenin bu kötü gidişine dur deme zamanın geldiğini vurgulayan Aksakal, DSP’nin Türkiye’ni
n teminatı olduğunu söyledi.
AK GÜVERCİN İKTİDAR OLACAKTIR
Tüm katılımcılara ve partililere teşekkür eden Aksakal, ” Demokratik Sol Parti geçtiğimiz seçimlerde oldukça fazla başarı yakalamıştır, bunu asla inkar edemeyiz. Ak güvercinin iktidara doğru yol alacağını artık görebiliyoruz. Tüm demokratik solculara teşekkür ediyor ve Adana İl kongremizin tam bir demokratik şölende geçmesinden dolayı mutluluk duyuyorum” diye konuştu.


