Başkan Topuz’dan yeni yıl mesajı | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

Başkan Topuz’dan yeni yıl mesajı

Bu haber 31 Aralık 2019 - 10:48 'de eklendi ve 487 views kez görüntülendi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Yeni yıl dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Topuz mesajında şunları kaydetti;

“Değerli Hemşerilerim…

İyisi ve kötüsü ile geride bıraktığımız 2019 yılının güzel anılar ile sona ermiş olmasını temenni ederim. Yeni umutlar ile karşıladığımız 2020 yılının insanlığa barış, vatanımıza, milletimize huzur ve güzellikler getirmesi en büyük dileğimizdir.

Dolu dolu geçen bir yılı daha geride bırakırken, geçtiğimiz süreç te ilçemizde yaptığımız çalışmalar bölgemizin yarınlarına ışık tutacak ve halkımıza yeni umutlar aşılayacaktır.

Zorluk koşulları ne olursa olsun, verdiğimiz mücadele de birliktelik duygusu ile hareket ederek huzurlu ve mutlu günler geçirmemiz için gösterdiğimiz çabanın karşılıksız kalmayacağına inanıyoruz.

Akdeniz’in güzide ilçesi Karataş’ımızın gelişen ve güzelleşen bir ilçe olması yönünde gösterdiğimiz gayret, ileriye yönelik planlarımız ve hedeflerimiz ile bölgemizin gelişime imkân sağlayacağı gibi kalkınmaya ve toplumun yaşam kalitesinin yükselmesine de olanak sağlayacaktır.

Turizm, eğitim ve sanayileşme yönünde yaptığımız yeni planlamalar, eksikleri gidererek yeni istihdam alanları ile sosyal ve ekonomik anlamda güçlü toplumun temellerini oluşturacağımıza inanıyoruz.

Değerli Hemşerilerim;  en güzel dileklerimiz ile karşıladığımız 2020 yılının savaşlardan uzak, barış, sevgi ve huzur içerisinde güzel bir yıl olması ümit ediyor, yeni yılınızı en derin duygularımla kutluyorum.”