YÜREĞİRLİ ÇOCUKLARIN TİYATRO KEYFİ | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

YÜREĞİRLİ ÇOCUKLARIN TİYATRO KEYFİ

Bu haber 22 Mart 2022 - 13:42 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.

Yüreğir Belediyesi, TRT Çocuk’un sevilen çizgi film kahramanlarını çocuklarla buluşturdu. İbi ile Tosi ve Akıllı Tavşan Momo müzikal tiyatro etkinliğine katılan Yüreğirli çocuklar, unutamayacakları bir
hafta sonu yaşadı.

Yüreğir Belediyesi’nin Yüreğir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirdiği Tiyatro etkinliğine çok sayıda çocuk aileleri ile birlikte katıldı. Cumartesi günü İbi ile Tosi, Pazar günü de Akıllı
Tavşan Momo müzikalinde veliler de çocuklarının eğlencesine ortak oldu.

Sahne gösterileri için özel olarak dekore edilen salonu tıka basa dolduran çocuklar, TRT Çocuk kanalında izledikleri kahramanların masalsı dünyasına yolculuk yaptı. Ayrıca çocuklar izledikleri kahramanlarla birlikte fotoğraf çektirme fırsatı da yakaladı.

3 seans olarak sahnelenen gösteride çocuklar televizyonda severek izledikleri karakterlerle hem tanıştı hem de beraber şarkılar söyledi.

TRT Çocuk’un eğlenceli kahramanlarını Yüreğirli çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, artık her Pazar, Yüreğir Kültür Merkezi’nde  çocuklara yönelik bir tiyatro etkinliğinin olacağını müjdeledi.