Başkan Kısacık’tan 23 Nisan mesajı | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

Başkan Kısacık’tan 23 Nisan mesajı

Bu haber 22 Nisan 2021 - 16:49 'de eklendi ve 594 views kez görüntülendi.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla alakalı bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesaja, ‘’ Saygıdeğer Adanalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Milli Mücadelenin karargahı olan Meclisimizin kuruluş yıl dönümü olmasının yanında, Ata’mızın bütün dünya çocuklarına armağanı olan bu önemli günde, demokrasinin ve istişarenin önemini daha doğru bir şekilde kavramaktayız.

Kurucu meclis Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu zor ve olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramının birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel bir gün olduğunu belirten Sadullah Kısacık, bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız dedi.

Kısacık, ‘’Tarihimizin dönüm noktalarından, Ulusal Egemenliğimizi tescil ettiğimiz, Milli İrade’nintecelligahı Meclisimizin kuruluşunun 101. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.’’ diyerek sözlerine son verdi.