“2023 seçimleri hak ile batılın, hilal ile haçın mücadelesidir” | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

“2023 seçimleri hak ile batılın, hilal ile haçın mücadelesidir”

Bu haber 06 Ocak 2023 - 13:23 'de eklendi ve 272 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “2023 seçimleri hak ile batılın, hilal ile haçın mücadelesine dönüşmüştür.” dedi.

Başkan Kanlı ilçe gezilerine başladı

Geçtiğimiz günlerde MHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Yusuf Kanlı, ayağının tozu ile sahaya çıktı. Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’den hızlı bir başlangıç yapan Yusuf Kanlı Saimbeyli ve Feke teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Kanlı, çarşı pazarda vatandaşlarla da sohbet etti.

İl Divan Kurulu üyeleri de katıldı

Tufanbeyli’de İlçe Başkanı Haydar Dömek, Saimbeyli’de İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke’de İlçe Başkanı Fikret Çilingir’in ev sahipliği yaptıkları ziyaretlere MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri Hüseyin Zorba, Umut Polat, Muhammet Çetin, Mükremin Kara, Oğuz Memiş, Sayım Azmaz, Emin Canlı, Mahir Şafak, Şevki Kaya da katıldılar.

“Seçimler hayati derecede önemli hale geldi”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bu yıl yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin hayati derecede önemli hale geldiğini kaydetti. Macaristan gibi bir, iki istisna dışında AB ülkelerinin tamamının, ABD’nin ve yanı sıra Türkiye’ye düşman olan pek çok ülkenin; ayrıca bu ülkelerin himaye ettiği, silahlandırdığı PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin Cumhur İttifakı’nın karşısında yer aldığını hatırlatan Başkan Yusuf Kanlı şöyle devam etti:

“Haçlı kini, nefreti bitmedi”

“Türkiye’yi bölmek, parçalamak, Türk milletini bu coğrafyadan tamamen silmek isteyen Haçlı zihniyetinin bize kini, nefreti bitmemiştir. Dolayısıyla Haçlı Seferleri devam etmektedir. Sadece yöntem ve kullandıkları araçlar değişmiştir. Bir taraftan terör örgütlerini üzerimize salan, diplomatik ve ekonomik saldırılarla bizi köşeye sıkıştırmak isteyen Batılı emperyalist güçler, diğer taraftan içimizdeki işbirlikçi siyasi partileri kullanmaktadır. O yüzdendir ki 2023 seçimleri hak ile batılın, hilal ile haçın mücadelesine dönüşmüştür.”

“Zaman, omuz omuza mücadele etme zamanı”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın ortaya koydukları milli iradeye sımsıkı sarılacağız. Zaman, ayrıntılara takılmadan kucaklaşma, birlik ve beraberlik içinde olma, omuz omuza mücadele etme zamanıdır. Çocuklarımız için, milletimizin istikbali için bugün dünden, yarın bugünden daha çok çalışacağız; çalışmak zorundayız. Her eve, her gönüle girmemiz lazım. Dargınlara, küskünlere, partili-partisiz her seçmene, her kardeşimize bu seçimin önemini anlatacağız, anlatmak zorundayız.” Şeklinde konuştu.