“2022 sağlık, huzur ve mutluluk getirsin” | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

“2022 sağlık, huzur ve mutluluk getirsin”

Bu haber 30 Aralık 2021 - 11:39 'de eklendi ve 185 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin yeni yılını kutladı, sağlık ve mutluluklar diledi. Türkiye’nin ve tüm halkın sorunlarla boğuştuğu bir yılı daha geride bıraktığını belirten Barut, “Sadece sorun, çözümsüzlük ve karanlık bir kaos iklimi dayatan AKP iktidarına karşı mücadelemizi sürdürürken yeni yıla daha yaşanabilir, özgür, huzurlu ve sağlıklı bir Türkiye umuduyla giriyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun. Nice mutlu senelere” dedi.

“TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK”

Türkiye’nin 19 yıllık AKP iktidarında tarımdan sanayiye, insan haklarından demokrasiye, üretimden gelişmişliğe, adaletten kalkınmaya kadar her konuda çok büyük sorunlarla karşılaştığına dikkat çeken Ayhan Barut, “Ne yazık ki tek adam rejimi altındaki ülkemiz ve halkımız, açlık, yoksulluk, işsizlik, baskı ve dayatmalarla nefes alamaz hale getirilmiştir. Bu sancılı ve ağrılı dönem halkımızın önüne sandık konulduğu anda son bulacaktır. Halkın iktidarında güzel ülkemiz ve yurttaşlarımız rahat bir nefes alacak ve tüm sorunlar tek tek çözülecektir” diye konuştu.

“NİCE MUTLU YILLARA”

Ülkede yaşanan sorunların yarattığı tahribata değinerek herkesi ‘umutla mücadele etmeye’ çağıran CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları kaydetti:
“Güzel ülkemizde maalesef geride bıraktığımız 2021 yılı bir önceki yılı aratmıştır. Bir önceki yıl da daha önceki seneyi aratmıştı. Çünkü AKP’nin ve tek adam yönetiminin uygulamaları, yanlış politikaları bizi bu noktaya taşıdı. Onların her adımında ülkemiz geriye gitti, insanlarımız büyük ve derin ekonomik, sosyal, kültürel sorunlar yaşadı. Hala bu sancılı süreç devam ediyor. Elbette kışın sonu bahardır. Biz halkımızın ilk sandıkta AKP ve tek adam yönetimine sert bir demokrasi tokadı atarak yaşanan bunca çilenin hesabını soracağına yürekten inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Bu noktada halkımızın desteğiyle 2022 yılını ‘Daha yaşanabilir bir Türkiye’ inancıyla karşılıyoruz. Bir çift mavi göz ışığında şanlı yürüyüşümüz sürüyor. Tüm düşlerin gerçeğe dönüşeceği, barış, huzur, sağlık ve refah dolu yeni bir yıl temennisiyle nice mutlu yıllar diliyoruz.”