2022 İKTİDAR MÜCADELESİNİN YILI OLACAK | Yeni Bizim Adana Gazetesi Web SitesiYeni Bizim Adana Gazetesi Web Sitesi

SON DAKİKA

2022 İKTİDAR MÜCADELESİNİN YILI OLACAK

Bu haber 29 Aralık 2021 - 18:30 'de eklendi ve 323 views kez görüntülendi.

CHP’nin önemli isimlerinden Hasan Aslan, 2002 yılının barışın, hoşgörünün, laik, sosyal hukuk devletinin egemen olduğu bir yıl olması özlemiyle iktidar mücadelesine daha da ağırlık verileceği bir yıl olacağını söyledi.

HALA ACILAR DİNMEDİ

CHP’li Aslan, yılın son ayı olan Aralık ayının Maraş katliamı, Roboski katliamı, 17-25 Aralık olayları ve iki Türk askerinin yakılma görüntülerinin terör örgütü IŞİD tarafından yayınlanmasıyla anıldığını belirterek, “İşte bu yaşananların hiç birinin hesabı sorulmadı. Hala acılar taze, hala o acılar dinmedi” dedi.

HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Ülke tarihinin acılarla dolu olduğuna dikkat çeken Aslan, şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi 2002, ‘kibre’ karşı alçak gönüllülüğü, ‘kendisini ve yandaşlarını zengin kılmayı amaçlayana’ karşı hep birlikte üretmeyi ve paylaşmayı, ‘tahammülsüzlüğe’ karşı hoşgörüyü savunanların yılı olacaktır. Dileğimiz, 2022’de , fikri, irfanı, vicdanı hür gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesini sağlamaktır. O umudu yeşertecek olan yine bizler olacağız. 2022’de, halkımıza verdiğimiz söze bir adım daha yaklaşacak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız güne doğru, bir adım daha atmış olacağız.Belediyelere yönelik baskılar, KPSS skandallarla anılmayacağız bir yıl olacak 2022. CHP iktidarında yoksulluk sınırı bir yılda yüzde 55 artmayacak. Tek adam rejimiyle beşli çetelere, yandaşlara kaynaklar peşkeş çekilmeyecek. Halkımız pazar yerlerinden çürük sebze meyve toplamayacak. Ülkeye barış, huzur gelecek. Tüm halkımıza sağlık ve mutluluk diliyorum. 2022’da her şey çok daha güzel olacak.”